AROY-D - популярный на весь мир тайский производитель продуктов питания.
Обережно, цей продукт гострий
Бебі кукурудза, або міні кукурудза - корисний і оригінальний інгредієнт для салатів, супів, гарнірів, або ж елемент декору страви. Містить усі вітаміни і мікроелементи, що і кукурудза звичайного розміру, але, оскільки з'їдається разом з качаном, вважається ще кориснішою.
Обережно, цей продукт дуже гострий
Відомий вогняний чилі соус Шрирача (Срирача) - один з найпопулярніших азіатських соусів. Додають до морепродуктів, м'яса, супів, салатів, локшини та рису. Також часто Шрирачу змішують з майонезом та іншими соусами.
Кокосове молоко Aroy-D традиційно готується шляхом видавлювання тертого кокосової м'якоті через марлю. Це чудове доповнення до десертів, супів і звичайних страв. Цей полегшений варіант містить на 60% менше калорій і жиру, ніж звичайне кокосове молоко.
Паста Том Ям служить основою для однойменного тайського супу, що є одним з найпопулярніших в азіатській кухні
Паста каррі - густа пряна паста, що складається з суміші подрібнених спецій. Містить перець чилі, коріандр, лемонграсс, часник, цибуля шалот і інші компоненти. Може бути використана як маринад, або додаватися до м'яса, або овочам. Пасти каррі можуть різнитися по гостроті, в залежності від складу.
Соус Пад Тай - основа для найвідомішої однойменної тайської страви. Для його приготування рисову локшину обсмажують з креветками, або тофу і заправляють спеціальним соусом. У його складі різні спеції, приправи, пасти. Завдяки цій заправці локшина Пад Тай володіє незвичайним смаком з солодкими, солоними і кислими нотками.
Цей незвичайний соус готується з дрібної риби, наприклад анчоусів, шляхом тривалої ферментації
Кокосове молоко - натуральний рослинний продукт, що виготовляється з м'якоті кокосового горіха. Воно часто використовується як альтернатива коров'ячому молоку, так як не містить лактози і успішно використовується людьми, які мають її непереносимість і вегетаріанцями.
Кисло-солодкий соус - один з найпопулярніших китайських соусів. Але отримав широку популярність далеко за межами Батьківщини і став популярний не тільки в Азії, але і в Європі і Америці
Сливовий соус - оригінальне доповнення до страв з м'яса, птиці, овочів.
Рибний соус дуже популярний в тайській, китайській та азіатській кухні в загальному.
У кулінарії, паростки бамбука найчастіше використовують консервованими, але можна також використовувати свіжі паростки бамбука, або сушені.
Кокосове молоко ідеально підходить до багатьох страв, включаючи страви з морепродуктів, м'ясо, соуси, салати, тайський каррі.
Рисове борошно використовують для різноманітної випічки, десертів, млинців та інших страв. Також ним можна загущувати соуси, заправки, підливи. Рисове борошно також можна змішувати з іншими видами, наприклад пшеничним, кукурудзяним, вівсяним.
Тапіока - зручний та натуральний загущувач для желе, десертів, пудингів, коктейлів та різноманітних напоїв. Тапіоку змішують з холодним чаєм, соками, фруктовими пюре та кисломолочними продуктами.
Том Кха - автентичний тайський суп на основі кокосового молока, курячого м'яса, або креветок, з додаванням грибів і різних прянощів
Паста каррі - густа пряна паста, що складається з суміші подрібнених спецій
Халяльний продукт
Цей товар зберігається у морозильній камері при температурі -18С
Під назвою суміш для том ям ховаються всі необхідні пряні продукти, які відповідають за аромат і смак бульйону для супу тому ям. Іноді їх можна зустріти в сушеному вигляді, але це не кращий варіант, адже в рецептурі супу всі продукти беруться свіжими. Тому, якщо ви хочете купити суміш для том ям в готовому вигляді, віддайте перевагу вакуумній упаковці, в якій всі складові збережуть свою свіжість в умовах глибокої заморозки.
У перекладі назва цієї рослини - лимонна трава. І воно на 100% відповідає його якостям, адже лемонграсс - це дійсно злак, але з особливим пряним ароматом, який активно використовується в кулінарії Південно-Східної Азії, зокрема - в тайській і в'єтнамської кухні.
Сама по собі рослина, коренем якого виступає галангал, називається схоже - калган. Воа є багаторічником, а його коріння виростають до гігантських розмірів. Саме кореневища широко використовуються в тайської, в'єтнамської, малайзійської кухнях.